Films van ons buurland

We houden allemaal van vermaak. Een goede vorm om ons te vermaken is het kijken naar film. Steeds meer platformen komen er om films te kijken. Vroeger was dit veelal op TV of met een videoband en later een DVD. Maar tegenwoordig kijken we eigenlijk alleen maar online.

“Er ligt een duidelijke druk op de branche,” geeft Bruijnen direct toe. “De digitalisering van films en series heeft voordelen en nadelen met zich meegebracht. Nadelen omdat illegaal downloaden en streamen desastreuze vormen heeft aangenomen, voordelen omdat er allerlei initiatieven voor abonnee- en transactiediensten bij zijn gekomen. Sommige bedrijven zijn beter in staat om daar op in te spelen dan andere. Maar we zijn nog lang niet in staat geweest om de markt volledig om te zetten naar digitale producten.”

Duitsland heeft ook te maken met dit. Maar daar speelt nog iets extra’s. De Duitse films zijn vaak toegevoegd met de Duitse spraak.

Deze heeft een moeilijke toekomst voor de boeg.

Wil je weten hoe dat komt klik dan hier en kijk uitzending 14 terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.