Mini Docu: Niet eten om gezond te blijven

Twee dagen per week amper eten voor de rest van je leven om het risico op ernstige ziekten te voorkomen. Dit vasten dieet zou niet alleen goed zijn voor je figuur, maar ook voor gezondheid. Ilse Croese en Iris Hofman wilden hier meer over weten en probeerde het vasten zelf ook uit. 

natekst:

Arts onderzoeker Winnie van den Boogaard waarschuwt wel dat er nog niet voldoende onderzoek is naar het vasten dieet. Ze raad het daarom niet aan om zelf maar wat uit te proberen, het is niet voor iedereen weggelegd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.