Ruim 600 spoken tegen dakloosheid Manchester

Manchester – Ruim zeshonderd Engelsen hebben zich afgelopen zaterdag verkleed als spook om zich in te zetten voor de daklozen in de stad. Het Ghostly World Record, hoe het evenement genoemd werd, is bereikt met in totaal 621 spoken op het Exchange Plein in het centrum van Manchester. Met dit evenement is in totaal meer dan 1200 pond opgehaald dat wordt gedoneerd aan de organisatie ‘Big Change’ die zich inspant om de dakloosheid te verminderen.

Onze verslaggeefster Suzette Nesselaar was op het Exchange Plein in Manchester en deed er verslag van:

Dakloosheid Manchester

De dakloosheid in Manchester is een groot probleem. In het Verenigd Koninkrijk is de dakloosheid in het afgelopen jaar met 15 procent gestegen. In Manchester zelf met 42 procent. De dakloosheid is nog steeds stijgende en de burgemeester van Manchester, Andy Burnham, publiceerde eind juli nieuwe plannen om dit grote probleem aan te pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.