“Als we elkaar spreken, dan is het net als toen”

In de uitzending van CampusTalk kon u het portret over oud-profvoetballer en oud jeugdspeler van FC Utrecht, Christian Gandu bekijken. In dit item vertelde hij onder meer over zijn plan een boek te schrijven over zijn leven.

CampusTalk ging in gesprek met iemand die een groot deel van Christian’s leven aan zijn zijde stond, namelijk jeugdvriend en oud-teamgenoot tijdens zijn periode bij FC Utrecht, Achmed Achahbar. Hij doet hierin een boekje open over hoe Christian Gandu als speler was, en vertelt hij openhartig over zijn vriendschap met Christian Gandu en de moeilijke periode die Christian zo’n drie jaar geleden meemaakte.

Het interview is hieronder te beluisteren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.