“Als we elkaar spreken, dan is het net als toen”

In uitzending 3 van CampusTalk Lente 2018-2019 kon u het portret over oud-profvoetballer en oud-jeugdspeler van FC Utrecht, Christian Gandu bekijken. In dit item vertelde hij onder meer over zijn plan om een boek te schrijven over zijn leven.

CampusTalk ging in gesprek met iemand die een groot deel van Gandu’s leven aan zijn zijde stond, namelijk jeugdvriend en oud-teamgenoot tijdens zijn periode bij FC Utrecht, Ahmed Achahbar. Hij doet hierin een boekje open over hoe Gandu als speler was, en vertelt hij openhartig over zijn vriendschap met Gandu en de moeilijke periode die Gandu zo’n drie jaar geleden meemaakte.

“We vonden het gewoon zo raar, Christian Gandu was ook gewoon een Nederlands jeugdinternational. Hij kwam uit op toernooien, waarin hij de Nederlandse vlag vertegenwoordigde. Dan is het wel heel erg vreemd dat je dan een paar jaar later het land uitgezet wordt. Dat kon er bij ons niet in, dus we hebben hem daar wel heel veel in gesteund.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.