Om 5 uur opstaan kan je leven veranderen

Vroeg opstaan lijkt misschien een kwelling, maar wellicht zouden wij onze mening moeten aanpassen. Een ochtendmens worden heeft namelijk veel voordelen. Een van de voordelen is het vergroten van je eigen productiviteit, want wees nou eerlijk hoeveel doe jij in de avonduurtjes?

Jan Willem Keizer is een van deze vroege vogels. Hij staat elke dag om 20 over vijf op. Dit doet hij om tijd voor zichzelf te hebben. “Ik ben begonnen met een nieuwe studie en gebruik dan ook mijn ochtenduurtjes om voor mijn studie te leren.” Daarnaast merkt Jan Willem dat hij zich ook op zijn werk stukken beter kan focussen als hij vroeg aanwezig is. “Ik ben meestal op kantoor rond zeven uur, terwijl mijn collega’s vaak pas om negen uur op kantoor zijn. Dit betekent dat ik mij twee uur lang volledig kan focussen op mijn werk, zonder afleidingen.”

Ben jij nou benieuwd geworden naar het hele verhaal van Jan Willem Keizer, luister dan hieronder naar het interview.

Jan Willem Keizer is niet de enige die op deze manier een productiever leven probeert. Het om vijf uur opstaan in een ware trend geworden. Mensen proberen het massaal uit en delen hun ervaringen op youtube.

Bron: Youtube/Matt d’Avella

Ook onze redacteur Jildou Beiboer probeerde het voor een week uit. Haar ervaringen deelt zij in Campustalk 03 seizoen lente 2018-2019

EÊn gedachte over “Om 5 uur opstaan kan je leven veranderen

  • 1 maart, 2019 om 00:18
    Permalink

    Leuk stukje, maar serieus: ” dat betekenD”? 😨

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.