Een goedkope bruiloft? Bespaar op de locatie!

Gemiddeld geeft de Nederlander €15.000 aan zijn of haar bruiloft uit, dit blijkt uit een inventarisatie van ThePerfectWedding.nl. Waar je dit bedrag aan wil spenderen is natuurlijk helemaal aan jezelf. En hoe duur en goedkoop natuurlijk ook. 

Mirjam Vermeulen-Fiege (exclusieve weddingplanner) helpt mensen bij het plannen van zo’n bruiloft. Zij was 24 februari aanwezig op de WeddingFair in Utrecht Overvecht. Zij helpt mensen met de vraag hoe zij het beste hun bruiloft kan budgetteren en hoe zij de mooiste dag van hun leven krijgen.

Heb je niet zoveel te besteden, maar wil je wel de bruiloft van je dromen? Dan zul je op sommige vlakken moeten inleveren. Dit kan op het aantal gasten, op de bruiloftsfotograaf of zelfs op de jurk. WAT? De jurk?! Ja het kan echt. Zeeman bracht in 2016 een bruidsjurk op de markt voor slechts €29,99.

Mirjam heeft andere tips en vertelt tijdens het onderstaande interview wat je kan doen als jouw budget wat kleiner is dan de gemiddelde €15.000. Benieuwd? Luister dan hieronder naar het interview met Mirjam:

 

 

Wil je nog meer tips voor het budgetteren van je bruiloft? Kijk dan hier de uitzending van vrijdag 1 maart terug: CampusTalk 5 Lente 2018-2019 Daar vertellen de organisator van de WeddingFair en een bruiloftsfotograaf meer over hoe jij kan besparen op je bruiloft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.