Ons brein helpt de reclamemaker

Marketeers zetten alles op alles om de consument te overtuigen. Neuromarketing kan hierbij helpen. In ons brein is namelijk informatie te vinden over hoe de consument op reclames reageert. “Het gaat om de oeroude respons of iets afstotelijk is of aantrekt”, zegt Tom van Bommel, mede-oprichter¬†van marketingbureau ST&T Research.¬†

“Je moet een positieve reactie uitlokken op het moment dat je het merk ziet. Het voelen van iets fijns samen met het zien van het merk, zorgt ervoor dat consumenten weken of maanden later tot de koop overgaan”, geeft Tom van Bommel aan.

Luister hieronder het volledige interview.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.