Verkeersdrukke Straatweg frustreert winkelier

In uitzending 2 van CampusTalk seizoen lente 2018-2019 was te zien dat de Amsterdamsestraatweg aan een verkeersveilige vernieuwing toe is. De snelheidsoverlast op dalmomenten in het verkeer is te groot en de drukte is in de spits van een abnormaal niveau.

Verkeersgroep Pijlsweerd sprak in de uitzending over een groot probleem, maar ook belangenvereniging voor winkeliers #ASW030 is ontevreden. Zo worden regels door zowel automobilisten als fietsers aan de laars gelapt wat zorgt voor een grote verkeerschaos op de Straatweg.

We spraken met Arvid Dam, voorzitter van winkeliers-belangenvereniging #ASW030.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.