Hoe goed is jouw Spaans? Test het hier!

In aflevering 12 van CampusTalk seizoen lente 2018-2019 was te zien hoe een groep enthousiastelingen van Los Habladores iedere week gezamenlijk een Spaanse conversatie hebben om hun taal te verbeteren. Van internationale studenten tot de gewone Utrechter, iedereen is welkom. 

De groep komt om de week op dinsdag of donderdag bij elkaar om door middel van gesprek de Spaanse taal proberen te verbeteren. Dat is leuk, want iedereen die wilt kan aanschuiven, ongeacht het niveau. Arno Koehler, organisator is blij met de opkomst: “Er is altijd een vast clubje die er iedere week bij is. Ook zien we mensen komen en gaan, de variatie van de mensen die komen maakt het erg leuk en er is daarom altijd gespreksstof.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

La última semana hubo un noche muy agradable, como va a estar este noche? Tienes ganas de hablar y tomar? Puedes visitarnos a @ele #Utrecht otra vez!

Een bericht gedeeld door español en Utrecht (@los_habladores_utrecht) op

Los Habladores is niet de enige manier om je Spaanse taal op peil te houden. Ook is het volgen van een Spaanse taalcursus in Utrecht mogelijk. “De beste manier om de Spaanse taal op peil te houden is door te leren door middel van conversatie,” vertelt Annika van der Linden van Vamos! Taalschool. “De uiteindelijke reden dat je een taal wilt leren is om het te kunnen spreken en niet om slechts dingen op papier te krijgen,” vervolgt ze. “Iedereen die de Nederlandse taal en grammatica voldoende beheerst zou Spaans kunnen leren. De cursussen die wij aanbieden variëren van beginner tot bijna native speaker, dus iedereen kan bij ons terecht,” sluit ze af.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.