SportUtrecht: De verbindende partij voor sport en bewegen

In uitzending 12 van CampusTalk Lente 2018-2019 was te zien dat Talentboek Utrecht een partnerpagina is die de gemeente Utrecht en SportUtrecht met het Yvonne van Gennip Talent Fonds hebben ontwikkeld om Utrechts sporttalent te ondersteunen. Maar hierin werd alleen uitgelegd wat Talentboek inhoudt. Maar wat is de rol van SportUtrecht in deze samenwerking?

“Als SportUtrecht houden wij ons voornamelijk bezig met het in vizier houden van talenten. Dus hoe komen de talenten in beeld bij Talentboek. We moeten topsportverenigingen benaderen, we moeten scholen benaderen en ze allemaal op de hoogte stellen van Talentboek Utrecht”, zegt Rowel Deelen van SportUtrecht.

SportUtrecht is de verbindende partij op het gebied van sport en bewegen in de stad Utrecht. Ze halen inspiratie van buiten de stad en passen dit toe op Utrecht. En dat is precies wat ze gedaan hebben met Talentboek Utrecht.

“Wij zijn op de hoogte gekomen van het Yvonne van Gennip Talent Fonds, en het leek ons een mooi initiatief om dit ook in de gemeente Utrecht op te zetten.”

“De stad Utrecht wilt er dus voor zorgen dat sporttalenten zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen en profileren. En Talentboek Utrecht is hier een mooi initiatief voor. Utrecht heeft ook als slogan: Een podium voor talent, dus dat sluit er mooi op aan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.