CampusRadio

Luister elke vrijdag om 14:00 naar de uitzending van Let’s Talk.

 

EERDERE UITZENDINGEN:

Donderdag 17 mei 2018

In deze vierde uitzending van Let’s Talk gaan we het hebben over vogelspotten, homofobie en wat te doen met je hond als je op vakantie gaat?

Presentatie: Finette Oele & Mereyn Geskus

Woensdag 9 mei 2018

In de derde uitzending van Let’s Talk gaat het over het Eurovisie Songfestival, de buxusrups die je hele tuin kaalvreet en de Zweedse hype ploggen.

Presentatie: Ilse Croese en Harry Donne van der Poel

Donderdag 26 april 2018

In de tweede uitzending van Let’s Talk gaat het over witte tanden, spam op Facebook en plastic verpakkingen.

Presentatie: Iris Hofman en Coen van den Braber

Donderdag 19 april 2018

In deze eerste uitzending van Let’s Talk gaat het over de week van de teek, het gebruik van concentratiepillen en creatieve opleidingen.

Presentatie: Tessa Weber en Bas Woonings

Vrijdag 27 januari 2017

In deze laatste uitzending van dit seizoen hebben we een live-debat over het basisinkomen, onderzoeken we het tekort aan openbare toiletten en Rosa Smit omlijst deze uitzending met live-muziek.

Presentatie: David Knigge en Tosca Parmentier

 

Vrijdag 13 januari 2017

De eerste CampusRadio van 2017! Vandaag hebben we het over de hashtag #Stopxenofoob Telegraaf, postzegelverzamelaars maken zich zorgen over de toekomst van de postzegel en de iPhone bestaat tien jaar!

Presentatie: Rosa Smit en Chiel van Koldenhoven

 

Vrijdag 23 december 2016

Bijna kerst! Daarom is verslaggeefster Annelies Rijnbeek vandaag live op het Utrechtse Kerstival. Verder knutselen we met oma’s, kijken we naar de veiligheid op de Haagse kerstmarkt en bezoeken we het graf van Sinterklaas in Italië.

Presentatie: Kim Klinkers en Michiel van Ooijen

 

Vrijdag 16 december 2016

De markt op het Waterlooplein loopt gevaar, de ijsbaan in Uitgeest verdwijnt en de Song van het Jaar. Je hoort het allemaal in deze vijfde uitzending van CampusRadio.

Presentatie: Jennifer Ockeloen & Nicolas Everaars

 

Vrijdag 9 december 2016

In de vierde uitzending van CampusRadio stappen we in de stoomtrein met de Kerstman, is onze live-verslaggever bij de rechtbank waar vandaag de uitspraak tegen Geert Wilders plaatsvind en zijn we live vanaf een Amsterdamse school voor Paarse Vrijdag.

Presentatie: Annelies Rijnbeek & Tije Klootwijk

Vrijdag 2 december 2016

In de derde uitzending van CampusRadio hebben we het over de opening van een nieuw afval-recycling systeem in Amsterdam, zijn we op bezoek in het maritiemmuseum en zijn de live vanuit een Utrechts zwembad.

Presentatie: Casper van Groos & Anne Alink

https://soundcloud.com/campusblog/campusradio-uitzending-02-12

Vrijdag 25 november 2016

Gebreide mutsjes, een referendum in Rotterdam en live vanaf de Dag voor de plastische chirurgie. Je hoort het in de tweede uitzending van CampusRadio.

Presentatie: Tom van Midden & Peter Boender


Vrijdag 18 november 2016

De eerste uitzending van een nieuw seizoen CampusRadio! In deze uitzending hebben we het over jeugdwerkloosheid, de Harry Potter pop-up store en zijn we live op de Week  van de Mediawijsheid.

Presentatie: Remi Terhorst & Jasmijn Verhulst

 

 

 

 

 

 

—–Oude uitzendingen—-

18 december 2015

De zesde uitzending van CampusRadio stond helemaal in het teken van de decembermaand! Met onder andere items over onvoorbereid skiën, indoor kamperen, kerstwijn proeven, het Playmobil kerstdorp en livemuziek van Levi Oostmeijer!

Presentatie: Vera Boekelman en Tijmen Koelemeijer

https://soundcloud.com/campusblog/radioredactie-uitzending-20151218

 

11 december 2015
De vijfde uitzending van CampusRadio gaan we onder andere naar het Rotterdams Dictee, maken we geluidsfoto’s en bezoeken we de nieuwe boeddhistische tempel in Utrecht. Presentatie: Hein van den Bogaerd en Jelle Narold

https://soundcloud.com/campusblog/uitzending-11-december-2015

4 december 2015

27 november 2015

In deze uitzending bezoeken we het distributiekantoor van PostNL, schrijven we Sinterklaasgedichten op aanvraag en duiken we in de wereld van Virtual Reality. Presentatie: Bastiaan Meijer en Melissa Lagerwaard.

https://soundcloud.com/campusblog/27-november-2015

20 november 2015
In deze uitzending gaan we klagen over de NS, bezoeken we een buurtsuper die volledig draait op vrijwilligers en doen we auditie voor het nieuwe seizoen Idols! Presentatie: Camille Schaepman en Corijn Borst.

https://soundcloud.com/campusblog/campusradio-20-11-15

9 januari 2014
De zevende uitzending van CampusFM staat vooral in het teken van de aanslagen in Frankrijk. Nieuwslezer Guus de Jong geeft meermaals een update met het laatste nieuws. Ook aandacht voor de bitcoinhoofdstad van de wereld en de zoutstrooiers. Presentatie: Ivar Lingen en Roel Breet.

https://soundcloud.com/campusblog/campus-fm-uitzending-7-9-januari-2015

12 december 2014
In de vijfde uitzending van CampusFM onder meer een man met twee onderhuidse chips, oplossingen voor vuurwerkangst bij je hond en een kunsttentoonstelling bestaande uit gevonden voorwerpen. Presentatie: Stefan Speelberg en Joske Giesen.

https://soundcloud.com/campusblog/campusfm-12-december-2014

5 december 2014
Ook de goedheiligman hopt langs bij CampusFM. Althans, een theaterstudent laat zijn alter ego horen. Verder vergelijken we appels met peren en hoor je waar je bij het kiezen van een zorgverzekering op moet letten. Presentatie: Frederique Hanssen en Nadine Roos.

https://soundcloud.com/campusblog/campusfm-uitzending-5-december-2014

28 november 2014
In de derde uitzending van CampusFM, op 28 november 2014, onder andere aandacht voor sexting, de Vleutenseweg, het beste café van Nederland en de Amsterdamse iepenparfum. Presentatie: Fleur Verbeek en Guus de Jong.

https://soundcloud.com/campusblog/campusfm-2014_11_28

21 november 2014

In de tweede uitzending van CampusFM, op 21 november 2014, onder andere aandacht voor natuurfotografie, drones, plastische chirurgie en voetbaltattoo’s. Presentatie: Remmelt Heltzel en Wesley Oudijk

https://soundcloud.com/campusblog/campusfm-21-november-2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.